Followers

Monday, January 26, 2009

AKHIRNYA JUMPA JUGA SAMA KAWAN LAMA

Inilah gunanya ada blog..selain dapat berkongsi cerita,jumpa kawan baru..blog juga dapat menghubungi kawan2 yang sekian lama tidak terjumpa...hari ini sia sekali lagi dapat bertemu seorang sahabat baik dan paling rapat...kalu inda silap..kali terakhir sia jumpa dia sekitar tahun 1993-94?..lapas itu masing2 membawa diri...agak lama juga kami tinggal serumah..dan berkongsi pengalaman..dia ni mimang spoting.inda ambil kisah apa yang sia buat..hehehe..lagi 1 yang sia suka..kawan sia ni pandai masak..sadap bah..

Jmimie..terima kasih kerana berjaya menemukan sia sama kawan lama..hehehe..ko inda sangka kan..kami adalah kawan..hehehe.

Masilon Mabin adalah nama kawan sia tu..siapa yang kanal dia..mimang tau orangnya macam mana..jangan susah sia tatap macam dulu..tiada perubahan..kalu berubah pun..mangkali warna kulit sija..tapi kalu ko jumpa sia..tatap macam dulu juga bah..hehehe..terima kasih sabap ko ada masa juga masuk blog sia..harap2 lapas ini kita sentiasa betukar-tukar cerita..

2 comments:

JMimie Mabin said...

Thanks illie..b/p abg saya..hehe..dia jarang2 msuk internet tu jadi nda tau bila dia akn terbaca ni entry ko ni..time yg dia msuk sini blog ko tempoh hari pun krn kebetulan kami ada family gathering sini ruma kakak ramatia..so, sya suruh dia tingu blog sya,SAM dn jga Tompipiris..bila sya sbut pasal ko turus mcm2 kenangan lalu kamurang yg dia ulas..termasuk la yg waktu dulu2 kamu slalu konon2 ckp bahasa jipun..sakali pula dia bilang, betul2 dia tepigi saana jipun..he's so happy to c u here! nti sy bagitau dia ni coretan ko..

ILLIE said...

ya bah..padahal bukan jipun butul bah sakapan kami..ikut dalam tv sija..hehehe...sia tau dia tu mimang sibuk..dari dulu lagi...

kasi tau dia..jaga diri baik2..inda tau bila bulih jumpa sama dia ni..hehehe